(English) Språk:
RAFUNA GROUP

RAFUNA GROUP

Rafuna Group është themeluar në sezonën 15/16 në qytetin Örebro të Suedis. Vizioni ynë është që t’i ndihëmojmë lojtarëve të arrin suksesin që e meritojnë, me tjera fjal ata që janë gati të punojn për të arrit suksesin. Përgjegjësia jonë është 100 % por ne presim të njëjtin shpagim nga klientët tonë. Na luajm pastërt prej ditës së parë në mënyrë që të mos ket ndonjë keqkuptim dhe që do të rritët besimi për njëri tjetrin automatikisht.

This generation

Thuhet që është lehtë të arrish në maje por shtirë që të mbetësh aty, prandaj ky është qëllimi ynë për të cilin ne punojmë. Ne jemi të jashtzakonshëm që t’ju mbajmë në një nivel sa më të lartë për deri sa është e mundur dhe të gjindemi aty për ju që të keni fokus në të njëjtin vizion.

Next generation

Ne e dimë që ka shumë talent, por jo edhe gjithë i kan mundësit të arrin qellimin e tyre për shumë arsye. Talenti juaj është në përfitimin tuaj, na gjindemi këtu që t’ju ofrojmë një zhvillim deri në maksimum të karrierës së futbollit tënd. Me tjera fjal ne ju ndihmojmë që ëndrra juaj të qëndron një realitet.

sponsorët

sponsorët

LAJM

LAJM

NE RAFUNA GROUP

NE RAFUNA GROUP

MERITON REXHEPI

CEO

Maria Barsom

ADMINISTRIMI


KONTAKT

KONTAKT

Ju lutemi shkruani ose na telefononi për një bisedë

THIRRJE SHBA 0707 - 57 30 60

VIZITA SHBA Restalundsvägen 8, Örebro